Offers

DAY SPA ПАКЕТ

Royal Grand Hotel & SPA 4*

promotion image

Цена: 20 лева
УИКЕНД ПАКЕТ

Royal Grand Hotel & SPA 4*

promotion image

Цена на пакета на човек: 140 лева
СЕМЕЕН СПА ПАКЕТ - ДЕКЕМВРИ

Royal Grand Hotel & SPA 4*

promotion image

Цена на пакета: 30лв. / 50лв.
ТРЕТИ МАРТ

Royal Grand Hotel & SPA 4*

promotion image

 
ОСМИ МАРТ НА СПА И НА БРЕГА НА МОРЕТО

Royal Grand Hotel & SPA 4*

promotion image